Op zoek naar vrouwen?

vrouwen
 
Door vrouwen, voor vrouwen We Are Jane.
Ben jij een Jane? Get in touch. Door vrouwen, voor vrouwen. Met drie vrouwelijke oprichters is We Are Jane 100% vrouwelijk. Voor onze portefeuille richten wij ons op ondernemingen met een vrouwelijke CEO of met een meerderheid van vrouwelijke aandeelhouders.
Opvangcentrum Klemenswerk Vrouwen en Gezinnen CAW.
Lees hier meer over de CAW regio's.' Je regio is ingesteld op." Pas hieronder je regio aan voor informatie op jouw maat. Stel je regio in voor informatie op jouw maat. Boom Mechelen Lier. Opvangcentrum Klemenswerk Vrouwen en Gezinnen. Op kaart tonen.
Hoe meer vrouwen in de wetenschap, hoe beter.
Hoe meer vrouwen in de wetenschap, hoe beter. ITG-medewerker Ilse Kint over het belang van vrouwen en meisjes in wetenschap. Op 11 februari wordt naar jaarlijkse gewoonte aandacht gevraagd voor de cruciale rol van meisjes en vrouwen in de wetenschap.
Vrouwen en games Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Hoewel er nog steeds een ietwat ongemakkelijke relatie lijkt te bestaan tussen vrouwen en gaming, zijn er veel positieve initiatieven zoals grrl gamers, vrouwelijke gaming clans en web communities, die helpen het bewustzijn te verhogen dat vrouwen gamen en dat hiermee niks mis is.
Gelijkheid Vrouwen-Mannen: de loonkloof Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
De bemiddelaar wordt ingevoerd door artikel 13/2 van de wet van 10 mei 2007 ter bestrijding van discriminatie tussen vrouwen en mannen en door het koninklijk besluit van 25 april 2014 betreffende de bemiddelaar in het kader van de bestrijding van de loonkloof tussen mannen en vrouwen.
Waarom we meer vrouwen willen zien in de media: Charlie magazine. Waarom we meer vrouwen willen zien in de media.
1 op de 10 vrouwen wordt in sexy en onthullende kleding weergegeven, dit is 6x vaker dan het aantal mannen in sexy en onthullende kleding. Slechts 2% van de advertenties laten intelligente vrouwen zien, slechts 3% van de advertenties laat vrouwen in leiderschapsposities zien en slechts 003%, van de advertenties laat vrouwen met humor zien.
Dingen voor Vrouwen.
Wait, what: mannen voelen zich blijkbaar gelukkiger als hun vrouw minder verdient. Melanie: Mijn zus deed achter mijn rug om alsof mijn dochter háár kind is. Momenteel ook zo moe? Wellicht ervaar je wintermoeheid. Vegan bruid: Mijn oom weigert naar mijn bruiloft te komen, omdat er enkel vegan eten zal zijn. Gebruik van Cookies. Dingen voor Vrouwen Copyright 2020.
Drie Sterke Vrouwen De Munt / La Monnaie.
Judith Vindevogel heeft er zowat haar levenswerk van gemaakt om kinderen te laten kennismaken met de magie van een authentieke muziek en theaterbeleving. In de Munt doet ze dat binnenkort met Drie Sterke Vrouwen, een actuele hervertelling van een oud Japans verhaal.
Vrouwen in de kijker Stad Mechelen.
Tijdens de week van Internationale Vrouwendag 8 maart 2018 stelden we een aantal sterke vrouwen voor met een hart voor Mechelen en met een hart voor vooruitgang. Het zijn vrouwen die in hun job of vrije tijd zelf andere vrouwen stimuleren, inspireren, motiveren, vooruit helpen, We vertelden hun verhalen in de hoop anderen te inspireren.
Liberale Vrouwen Meer vrouw, meer vrijheid is ons motto!
Toch hopen we dat dat het merendeel van de parlementsleden zich kan scharen achter een voorstel dat de keuzevrijheid in the end bij de vrouw legt, want het is toch in de eerste plaats haar lichaam dat de zwangerschap al dan niet zal doormaken, zo zegt voorzitter van Liberale Vrouwen Khadija Zamouri.
9 inspirerende vrouwen die hun stempel drukten op het jaar 2019 Marie Claire.
Begin dit jaar vinden we het belangrijk om je deze lijst te geven die niet uitputtend is die nauw aansluit bij het DNA van Marie Claire: het gaat om negen vrouwen toegewijd, inspirerend en welsprekend die het jaar 2019 karakteriseerden.

Contacteer ons