Op zoek naar noord?

noord
 
Fedasil Regio Noord De sociale kaart.
Fedasil Regio Noord. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg Fedasil" Regio Noord" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Fedasil Regio Noord. U bent hier. Fedasil Regio Noord. Op kaart tonen.
Collectief Noord.
Collectief Noord wint de wedstrijd voor het nieuwe Regiokantoor west van de Lokale Politie Antwerpen i.o.v. Collectief Noord en Palmbout Urban Landscapes winnen de wedstrijd voor de opmaak van het beeldkwaliteitsplan en ruimtelijke visie voor de dorpskern van de gemeente Schelle.
Oxygen Gent Dok Noord Oxygen Fitness.
Oxygen Gent Dok Noord. Oxygen Gent Dok Noord. Dok Noord 3B/101, 9000 Gent 09 311 77 11. Kom je uitleven in onze Oxygen Fitnessclub te Gent Dok Noord waar er luxecardiotoestellen met persoonlijk televisiescherm en een uitgebreide krachtzone op jou staan te wachten.
Nieuws.
Op zaterdag 14 november organiseerde Politiezone Noord een actie gericht op overlast in het gemeentepark van Kapellen. Naar aanleiding van meldingen van overlast rond o.a. de naleving van de coronamaatregelen, rondhangende jongeren, gebruik van softdrugs, vatten onze inspecteurs zaterdag post in het gemeentepark van Kapellen.
RUP Torhout-Noord Provincie West-Vlaanderen.
Het PRUP treedt in werking 14 dagen na publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad. Het ruimtelijk uitvoeringsplan bestaat uit een toelichtingsnota, stedenbouwkundige voorschriften en een verordenend grafisch plan met een aantal bijlagen. Al deze documenten vormen een niet op te delen geheel.
CAP Noord Gemeente Kapellen.
scroll naar links scroll naar rechts. Cap Noord vzw is een startend netwerk voor ondernemers, vrije beroepen en kaderleden te Kapellen, Stabroek, Ekeren, Mariaburg en Noord-Antwerpen. Meer informatie vind je op de website van CAP Noord. website van CAP Noord.
Rieme-Noord.
Partners in dit gebied zijn de landbouwers, de gemeente Evergem, het projectbureau Gentse Kanaalzone, North Sea Port voorheen het Havenbedrijf Gent, VENECO en het Vlaams Gewest met de afdeling Maritieme Toegang, het Agentschap Wegen en Verkeer en de Vlaamse Landmaatschappij.
Hulpverleningszone Noord-Limburg Bocholt Het Belang van Limburg.
De zoneraad is het beheersorgaan van de hulpverleningszone en bestaat uit de leden van het zonecollege aangevuld met de overige drie burgemeesters van de negen steden en gemeenten die in het beschermd gebied vallen: burgemeesters Stijn Van Baelen Bocholt, Dirk De Vis Ham en Steven Matheï Peer.
Cadeaubon Weekend Noord-Frankrijk, cadeautips Overnachten Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. In Noord-Frankrijk ervaar je pas echt wat la douce France betekent: gezellige stadjes boordevol cultuur, schilderachtige dorpjes om in rond te kuieren en een uitgestrekte kustlijn met wonderbaarlijke witte kliffen.
Brussel Noord Blue-bike.
In de stationshal neem je de roltrappen naar beneden en vind je de Blue-bikes naast het fietspunt. Breng je Blue-bike steeds terug naar dezelfde ontleenlocatie om extra kosten 20 te vermijden. Een overzicht van al onze tarieven vind je hier.
Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is in China voor gesprekken met Xi Jinping VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws.
De speciale gepantserde trein van Kim Jong-un rolde om 10.55 3.55 in België een station van Peking binnen. De delegatie, waaronder ook Kims vrouw Ri Sol-ju, vertrok kort daarna naar een zwaarbeveiligd hotel in het westen van de Chinese hoofdstad.

Contacteer ons