Op zoek naar sauna?

sauna
 
Sauna kopen bij de specialist Saunakoning.
Een Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem. Bij Saunakoning kunt u verschillende Finse saunas kopen waaronder een binnensauna, buitensauna of barrel sauna.
Sauna Kota FOREST SPA.
Automatische sauna emmer met water vulsysteem 200. Houten sauna emmer met lepel 30 Koperen sauna emmer met lepel 50. Sauna hoofdsteun linden 30. Sauna thermometer en hygrometer 30. Sauna zandloper 15. Saunamuts 15 Andere opties.: Waterkachel boiler op schoorsteen 180.
Duravit Inipi: design sauna's' voor thuis Duravit.
Inipi Sauna, Back-to-wall en hoek versie. 2350 x 1170 x 2220 mm. Inipi Sauna, vrijstaande versie. 2350 x 1186 x 2220 mm. Inipi Ama Sauna, Back-to-wall en hoek versie. 2350 x 2205 x 2220 mm. Inipi Ama Sauna, vrijstaande versie.
Sauna Sensations, privé sauna en wellness in Limburg, België.
Boek nu uw wellness. Privé Sauna Sensations. Bij Sauna Sensations ervaart u een exclusieve belevenis! Vertel ons uw wensen. Met het vervullen van bijzondere wensen worden uw dromen waargemaakt. Zoekt u een privé sauna of privé wellness met overnachting in het hartje van Limburg?
Sauna kopen? Kom naar Sauna Mania regio Antwerpen Sauna Mania.
De sauna is namelijk een natuurlijke bron van gezondheid en welzijn. Kom gerust langs in onze winkel voor meer uitleg. Led in de sauna. Maak van je sauna een infraroodcabine. Waarom niet uw eigen sauna zelf bouwen? Wat zijn enkele belangrijke effecten van de sauna.:
Avatar sauna Elaisa.
Op geregelde tijdstippen kan je in deze sauna opgietingen met intenties bijwonen en word je verwend door de zachte geur van rozen. Onze grootste sauna met een panoramisch zicht op het meer en prachtige zonsondergangen. Deze sauna heeft een 12 meter lange kachel, perfect voor duo opgietingen.
Met de 3-in-1-sauna hoef je niet te kiezen Abisco.
22 juli 2020 Sauna. Een traditionele Finse sauna, gecombineerd met een infraroodsauna én een stoomsauna: dat krijg je als je kiest voor deze 3-in-1-variant. En dat alles in slechts één cabine! De Finse sauna als uitgangspunt. Deze combinatie vertrekt vanuit de traditionele Finse sauna.
Sauna on Wheels Verhuur verkoop van Barrel Sauna's.'
Trotse ouders van 3 fantastische kindjes en drijvende kracht achter Sauna on wheels. Als echte saunaliefhebber is Sauna on wheels een droom die uitgekomen is. Werken aan de gezondheid en ontspanning van onze klanten door middel van mijn eigen saunas hottubs!
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
U kunt dan van onze privé sauna gebruik maken zonder hapjes, drankjes, linnengoed en doucheproducten enkel van de ruimte gebruik maken. Vanaf 7 personen is in onze privé sauna enkel dit arrangement mogelijk. prijs: hetzelfde als het standaardarrangement, maar dan met 10% korting.
Privé sauna Privé Sauna Atlantis.
Dan is Sauna Atlantis de juiste bestemming! Al meer dan 20 jaar zijn wij de expert op vlak van ontspanning. Kom naar Sauna Atlantis, en geniet in onze totaal vernieuwde privé sauna's' van een overvloed aan faciliteiten om volledig tot rust te komen.
Sauna Stad Landen.
Stad Landen Menu Zoeken. Waarmee kunnen we je helpen? Sluit het zoekvenster. scroll naar links scroll naar rechts. Burger en Welzijn. Sporten en bewegen. U kan gebruik maken van de sauna tijdens de openingsuren van het zwembad volgens onderstaand schema.:

Contacteer ons