Resultaten voor oost

oost
 
Universiteit Gent: Master of Arts in de Oost-Europese talen en culturen.
Daarnaast is er ruimte voor vijftien studiepunten aan keuzeonderdelen: een stage; bovengenoemde specialisatievakken uit de masteropleiding; taalvakken uit de bacheloropleiding als voortzetting van de minor Talen en culturen van Zuidoost-Europa opties Bosnisch/Kroatisch/Servisch, Bulgaars, Sloveens; vakken uit je minor; of andere keuzevakken die aansluiten bij je interesses, toekomstplannen of masterproef.
KSA Oost-Vlaanderen KSA Nationaal.
Ander, en meer, materiaal kan je uitlenen bij bevriende jeugdbewegingen, bij stedelijke of gemeentelijke uitleendiensten en de provinciale uitleendienst van Oost-Vlaanderen. Door dat formulier in te vullen, doe je een officiële aanvraag om materiaal uit te lenen van De Rasp.
CIB Oost-Vlaanderen.
Draagt u professionalisme hoog in het vaandel? Dan bent u aan het juiste adres: CIB Oost-Vlaanderen! Rik Schepens Voorzitter CIB Oost-Vlaanderen vzw. Dag van het Vastgoed. Naar jaarlijkse gewoonte hebben we opnieuw een boeiende Dag" van het Vastgoed" op poten gezet.
Vredegerechten Oost-Vlaanderen Hoven en rechtbanken.
Deze nieuwe website beoogt bij te dragen in deze vernieuwende aanpak en doelstellingen en wordt gezien als een instrument om de burger beter te begeleiden en te informeren over de werking en de dienstverlening van justitie, inzonderheid over de werking van de vredegerechten en de politierechtbank van Oost-Vlaanderen.
Ioed Oost Intergemeentelijke Onroerend ErfgoedDienst.
De IOED Oost-Haspengouw Voeren, kortweg IOED Oost, is werkzaam in de gemeenten Bilzen, Hoeselt, Riemst en Voeren. Deze laatste twee gemeenten zijn op 1 april 2016 ook erkend als Onroerenderfgoedgemeente. IOED Oost is het lokale aanspreekpunt voor architecten, bouwheren, projectontwikkelaars, eigenaars van monumenten en geïnteresseerden omtrent onroerend erfgoed.
Eerste Provinciale Oost-Vlaanderen sporza. Artboard 1. Artboard 1.
SK Berlare 7. Eendracht Elene-Grotenberge 7. KFC HO Kalken 7. FCSM Latem 7. KVV Ardennen 6. Jong Zulte 6. KSCE Mariakerke 3. VK Adegem 3. Eendracht Zele 1. KJV Kruibeke 1. Ploeg PTN M M M M D D D/.
Met TV Oost naar Turkije Projectreizen.
Optreden van De Romeo's, Bart Herman en Luc Caals. Elke dag TV Oost animatie in het hotel. TV Oost dansavond. En zoveel meer. De TV Oost reis is steeds een avontuur. De TV Oost reis is geschikt voor zowel singles, koppels of vrienden.
GR tochten Oost-Vlaanderen Grote Routepaden.
Wie is wie. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR Oost-Vlaanderen organiseert maandelijks dagtochten over de mooiste GR-paden in de nabije omgeving. Je hebt hierbij de keuze uit de Treinwandelingen of de Vrijedagwandelingen. Aanvullend worden er ook weekends en meerdaagse trektochten georganiseerd.
Oost-vlaanderen Welzijnsschakels.
Nationaal secretariaat Huidevettersstraat 165 1000 brussel 02 502 55 75 BE70 8939 4402 9125. Doe Een Gift. U bent hier. Vlaams-brabant / Mechelen. Groepen in deze regio. vzw De Toevlucht Welzijnsschakel Aalter. Kinderfonds de Tondeldoos VZW. Buren voor Buren. De Zuidpoort vzw. Netwerk Welzijnsschakels Oost Vlaanderen.
Bouwunie Oost-Vlaanderen.
Bouwunie Oost-Vlaanderen biedt de aannemer een uitgebreide service: verlenen van bouwadvies, behartigen van belangen via syndicale vertegenwoordiging o.a. Constructiv, Oost-Vlaams Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen, Provinciaal Comité ter Bevordering van de arbeid, Beroepenhuis, Bouwbaan, Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen-IWT, stedelijke woonraden, leggen van contacten met opleidingsverstrekkers Syntra Midden-Vlaanderen, VDAB en lokale vaktechnische scholen, stimuleren van bouwonderwijs Techclass, organiseren van activiteiten voor jonge bouwondernemers starterssessies en startersdag, bedrijfsbezoeken, werfbezoeken, beursdeelname Prowood, opleidingsmarkt, netwerkmomenten Ondernemersforum Bouw, acties rond duurzaam bouwen, informeren over grensoverschrijdend ondernemen, aanwezigheid in de pers en het bestendigen van socio-economische en politieke relaties met de provincie Oost-Vlaanderen.
School Ziekzijn Oost-Vlaanderen.:
SZ Oost-Vlaanderen vzw. School Ziekzijn helpt zieke kinderen en jongeren uit de basisschool en het secundair onderwijs 518 jaar. Leerlingen die langdurig of vaak afwezig zijn op school door ziekte, ongeval, heelkundige ingreep of psychische problemen krijgen kosteloos les thuis.

Contacteer ons